Om oss

Vi använder oss av Tyra-appen där varje förälder får ett eget inlogg. Här kan man bland annat följa vår blogg, lägga in schema, anmäla frånvaro och få uppdaterad info på ett smidigt sätt. För mer info fråga personalen eller gå in på hemsidan: https:// tyraappen.se

Föreningen

Förskolan drivs som en ekonomisk förening där föräldrar har det administrativa och ekonomiska ansvaret och personalen driver den pedagogiska verksamheten. Man kan välja mellan att vara arbetande familj eller betalfamilj. Arbetande familjer gör en till två arbetspass i barngruppen per månad och betalar därför ingen barnomsorgsavgift. Betalfamiljer arbetar inte i barngruppen utan betalar istället en barnomsorgsavgift, vilken motsvarar 75% av den kommunala barnomsorgsavgiften.

På Björklunda har föräldrar och personal ett nära samarbete med korta beslutsvägar, så föräldrar har möjlighet att på ett aktivt sätt påverka och ta del av barnens vardag. Detta ger också en familjär atmosfär på förskolan vilket ger trygghet åt både barn och föräldrar.

Bra att veta

  • Öppet måndag till fredag mellan 06:15 och 18:00.
  • Maten lagas från grunden i vårt eget kök.
  • Ingen avgift för arbetande familjer.
  • 25 % rabatt på den kommunala barnomsorgsavgiften för betalfamiljer.
  • Vi tillämpar syskonförtur.
  • Förskolan håller stängt upp till 4 dagar per kalenderår för planering och utvärdering, precis som kommunala förskolor i Söderköping. Datum för stängda dagar meddelas i mycket god tid.
Samarbetspartner: fristads arbetsskor webbyrå stockholm