Material & Presentationer

Här kan du ta del av material och presentationer från föreläsningar från konferensen 2013. SFSE kan endast lägga upp det material vi fått del av genom föreläsarna. Är du intresserad av ytterligare material uppmanar vi dig att kontakta föreläsaren direkt.

Program

Är du nyfiken på konferensprogrammet och dess innehåll kan du klicka på länkarna nedan.
Konferensprogram
Presentation av föreläsare

SFSE-presentation

I denna presentation kan du ta del av en del av det arbete som görs inom SFSE. Presentationen handlar framförallt om jobbcoachens betydelse och om arbetet inom Europeiska Unionen för Supported Employment. Du kommer åt presentationen genom länken nedan.
SFSE-presentation

Lars Sandberg

Lars Sandberg höll en föreläsning om personer med ADHD som har svårigheter att lämna en kriminell livsstil. Föreläsningen tog sin utgångspunkt i en förstudie som gjorts med titeln “Att förändra ett liv”. Förstudien och presentationen kommer du åt genom att klicka på länkarna nedan.
Förstudien – “Att förändra ett liv”
Presentationen

Johanna Gustavsson

Johanna Gustavsson är doktorand vid Örebro Universitet och har särskilt inriktat sin forskning på metoden Supported Employment ur olika perspektiv. Med utgångspunkt i egna och andras tankar gav hon en bild av sin syn på metoden och dess utveckling. Ladda ner presentationen genom länken nedan.
Presentationen

Samarbetspartner: fristads arbetsskor webbyrå stockholm